Om klinikken

Klinikken har alt i moderne udstyr

Velkommen til klinik for fodterapi i Ringe

Klinikken blev etableret i marts 1992, hvor Susanne Phillip blev færdig uddannet som statsautoriseret fodterapeut fra fodterapeut skolen i København.

Klinikken startede på Nyvej i Ringe. I 2002 flyttede klinikken til den nuværende adresse på Østergade 2 st., i Ringe centrum, få minutters gang fra tog, bus og butikker.

Vi er 5 statsautoriserede fodterapeuter. Foruden Susanne er der Charlotte Wagner, Stina Laustsen, Birgit Søndergård Jakobsen og Anja Andersen, som du kan møde på klinikken eller til hjemme behandling.

Hvis du ikke kan komme til behandling på klinikken, så kan vi udføre behandling i dit eget hjem eller på plejehjem mm. 

På klinikken har vi 3 lyse behandler rum, et venteværelse med reception og et værksted, hvor vi laver indlæg til fodtøj. 

Vi gør meget ud af at alle føler sig velkommen og godt tilpas i vores klinik.

Som statsautoriseret fodterapeut udfører vi alle typer fodbehandlinger f.eks.

  • på helt almindelige fødder
  • hvor der er problemer med fødderne 
  • på både små og store fødder.

Vi har en stor viden om diabetesfødder, gigtfødder og andre fodrelaterede problemer.


Viden indenfor alt fagrelateret opdateres altid gennem kurser, efteruddannelse og faglig sparring med andre sundhedsfaglige personer og grupper for at sikre, at vi kan vejlede og hjælpe vores kunder bedst muligt.

Hygiejnen sættes meget højt og der bruges altid rene og steriliserede instrumenter til hver behandling. Instrumenterne vaskes af, desinficeres og steriliseres i vores ovn / autoklave som bliver testet med sporeprøver 4 gange om året, for at sikre en høj standart.

Til undersøgelse af fødderne bruger vi moderne udstyr og instrumenter, blandt andet bruger vi en scanner til undersøgelse når vi skal lave indlæg.

Som statsautoriseret fodterapeuter har vi som den eneste faggruppe i Danmark en statsanerkendt uddannelse i forebyggelse og behandling af fodproblemer. Du kan finde mere på  www.fodterapeut.dk  eller   www.altomfoden.dk .

Du kan kende os på vores ovale logo.


Susanne Phillip

Susanne Phillip

Statsautoriseret fodterapeut Klinik ejer

Charlotte Wagner

Charlotte Wagner

Statsautoriseret fodterapeut

Birgit Jacobsen

Birgit Jacobsen

Statsautoriseret fodterapeut

Anja Lorentsen

Anja Lorentsen

Statsautoriseret fodterapeut